Tel/fax: +40 374 069 676 Mobile: +40 747 111 120

contact@partnercons.com

Piața 1 Mai, nr. 1-2, Cluj-Napoca, Romania

hale metalice

Realizam constructii metalice la cheie din domeniul industrial, alimentar, depozite frigorifice, centre de distributie si logistice, centre comerciale, fabrici procesare, ferme, cladiri administrative si showroom-uri, avand o vasta experienta in acest domeniu.

Cere o ofertă online

Fie ca aveti nevoie de hale metalice cu destinatie de spatiu comercial sau industrial, fie pentru agricultura, va putem oferi o solutie durabila si potrivita cu fondurile de care dispuneti. Livram/executam structuri sau sisteme complete de hale cu structura metalica usoara, din table sudate sau europrofile, care asigura functionalitate, flexibilitate si valoare. Lista noastra de produse include structuri, componente si accesorii, si o varietate de acoperisuri si panouri sandwich de perete si acoperis.

Avem parteneriate de succes cu unii dintre cei mai importanti producatori la nivel european si national, avand o gama completa de produse si accesorii necesare in constructii metalice, putand sa va oferim solutii profesioniste oricarui tip de constructie.

Aceste hale metalice pot fi adaptate pentru o varietate foarte mare de domenii si industrii. In plus, acestea nu sunt limitate din punct de vedere al dimensiunii sau a formelor (exista hale drepte, hale cu acoperis rotund, etc.). Totusi, beneficiile unei astfel de investitii sunt mult mai multe.

Hale metalice la cheie

Avantaje

Faciliteaza expansiunea

Structurile metalice sunt ideale pentru persoanele care planuiesc sa se extinda chiar si dupa finalizarea constructiei. De exemplu, puteti incepe cu o hala de dimensiuni mai mici, iar pe masura ce afacerea va creste, veti putea largi spatiul in functie de nevoi.

Se monteaza rapid

Spre deosebire de structurile clasice din zidarie, constructia de hale metalice se realizeaza mult mai rapid. Mai mult decat atat, majoritatea componentelor vor fi prefabricate si transportate pe santier, acolo unde se va proceda doar la montarea acestora.

Costuri reduse

In primul rand, costul pentru manopera este cu pana la 50% mai mic in cazul halelor metalice, spre deosebire de structurile din fier beton. Acest lucru se datoreaza faptului ca majoritatea componentelor sunt prefabricate si usor de montat.

Este ignifuga

Materialele folosite in constructia de hale metalice sunt fie ignifuge, fie ignifugate. Astfel, riscul aparitiei unui incendiu este extrem de scazut. Acesta este, de altfel, unul dintre principalele motive pentru care halele metalice au succes in majoritatea industriilor.

Prietenoase cu mediul

Componentele utilizate in constructia de hale metalice sunt fie construite din materiale reciclate, fie reciclabile la randul lor. Astfel, impactul asupra mediului inconjurator este extrem de scazut.

Tipuri de hale metalice

01

Hale metalice de producție

Doriți să investiți în construcția unei hale de producție? Afacerea dvs. necesită cunoștințe tehnice și cere fluxuri de procese bine organizate. Partner Cons Steel Frame oferă soluții constructive pentru hala de producție cu timpi scurți de livrare, pentru a garanta continuitatea afacerii dvs., și funcționalități adaptate la specificul activității.

Ca producator de profile metalice și constructor de hale metalice, optimizăm continuu soluțiile noastre constructive pentru a ne adapta cerințelor afacerii dvs. dinamice. Din experiența noastră știm că fiecare construcție variază în funcție de nevoile individuale. De exemplu o fabrică de mobilă necesită o construcție complet diferită față de o hală de producție cutii și ambalaje de carton sau față de o unitate de producție unde se realizează subansamble sau elemente de sere.

Procesul tehnologic și cel de lucru este optim doar atunci când hala industrială de producție, încă din etapa de proiectare a luat în calcul criteriile specifice. Luminozitatea (lumină naturală), termoizolația potrivită și asigurarea unui climat interior propice, sunt criterii care asigură un spațiu de producție sustenabil, cu costuri de funcționare și mentenanță reduse pe toată durata de funcționare.

Noul spațiu de producție va fi optimizat ținând cont de particularitățile specifice domeniului de activate și fluxului tehnologic dorit (mezanin, căi de acces mari, poduri rulante, sistem de ventilație și climatizare, birouri spațioase, spații de producție și depozitare, etc.). Desigur, veți beneficia de experiența Partner Cons Steel Frame, prin integrarea soluțiilor standard, astfel se atinge un grad ridicat de optimizare și rentabilitate al investiției.

Sistemele constructive Partner Cons Steel Frame includ structura principală și cea secundară, mai multe variante de acoperișuri și pereți, copertine, mezanin și integrarea de fațade arhitecturale cu scop estetic. Pe lângă elementele principale constructive, oferim și o mare varietate de piese de finisaj, sistem complet de preluare a apelor pluviale (jgheaburi și burlane).

Partner Cons Steel Frame proiectează (suprastructura și fundația), Produce materialele constructive, Livrează și Montează hala dvs. de producție. Astfel asigurăm control complet, trasabilitate și calitate. Avem experiență în a lucra cu alți furnizori în ceea ce privește instalațiile electrice exterioare și interioare, compartimentări interioare.

Doriți un mediu de lucru plăcut. Îl veți obtine: hala dvs. industrială de producție va fi spațioasă, practică, rezistentă, asigurând un mediu de lucru curat și ușor adaptabil în timp, cu posibilitate de extindere laterală sau în lungime.

02

Hale metalice de depozitare

Doriți să investiți în construcția unei hale de depozitare? Fiind o investiție importantă, doriți ca produsele, materia primă sau/și utilajele dvs. să fie depozitate în siguranță. De asemenea doriți să vă asigurați că hala de depozitare este spațioasă, luminoasă, bine izolată, având o deschidere utilă mare fără stâlpi intermediari și o înălțime utilă conform cerințelor dvs.. În plus trebuie să fie rezistentă, fără costuri de întreținere, să fie dotată cu uși mari de acces și să integreze și spații de birouri. Timpul de realizare și raportul corect de calitate-preț sunt criterii importante pentru dvs. Astfel, alegerea unui constructor cu experiență și expertiză este o decizie corectă.

Halele metalice de depozitare și-au dovedit eficiența și utilitatea în ultimii ani. Construind noul spațiu de depozitare pe structură metalică, din materiale prefabricate, veți economisii timp de producție și de montaj, veți obține un depozit modular ușor de compartimentat și adaptat, posibilitate de extindere și relocare facilă. Iar datorită elementelor structurale integral galvanizate și a materialelor constructive de calitate, costurile de mentenanță vor fi aproape zero. Cu alte cuvinte câștigați timp, bani și adaptabilitate. Exact ceea ce își dorește orice antreprenor.

Știind ca orice afacere are un ciclu de dezvoltare, în medie de 3-4 ani, extinderea unei hale de depozitare este de asemenea un criteriu important. Halele metalice pot fi extinse atât în lungime, cât și în lățime prin cuplarea cu alte spații de depozitare. În cazul unei hale metalice Partner Cons Steel Frame, chiar și relocarea se poate realiza, cu respectarea încărcărilor zonale la noua locație.

03

Hale metalice – Service / Showroom Auto

În România sunt peste 11.000 de service-uri auto autorizate, rulând peste 1 miliard de Euro în țară. Se poate observa o creștere anuală de 1-3% la numărul de hale metalice cu destinatie service-uri auto înființate.

Marea majoritate a halelor destinate service-urilor auto moderne dețin mai multe spații specifice:
– recepție clienți
– showroom – magazin piese auto
– birou angajați și/sau sală de mese (inclusiv grupuri sanitare)
– atelier mecanică
– atelier tinichigerie
– atelier vopsitorie
– stație ITP
– atelier vulcanizare cauciucuri
– hotel cauciucuri
– spălătorie auto.

Service auto trebuie optimizat și construit încât să permită punerea în funcțiune a:
– 3 – 10 elevatoare
– stații de vulcanizare și echilibrare de roți;
– aparate de încărcare freon și diagnosticare AC;
– standuri de frână și geometrie computerizată.

La fel de important este și confortul angajaților atât în zona de birouri, cât și în atelierele service-ului auto; astfel de regulă se pune accent pe izolarea (termică și fonică) și crearea de spații necesare prin integrarea unui mezanin.

Aspectul arhitectural (confrom brandului reprezentat) este un alt aspect care joacă un rol important în comunicarea cu clienții service-ului, furnizori și parteneri. Astfel se poate personaliza arhitectura noului service auto conform cerințelor de brand sau companie.

Avantaje pentru hale metalice Service Auto
– calitatea proiectării, a materialelor de construcție și a montajului;
– durata de execuție scurtă datorită experienței acumulate de Partner Cons Steel Frame, a sistemului inovator de profile prefabricate și montajului asigurat de echipe Partner Cons Steel Frame;
– personalizare conform cerințelor proiectului sau al spațiului disponibil;
– siguranța și durabilitatea în exploatare;
– igiena, rezistența la soluțiile de igienizare periodică;
– aspectul arhitectural modern și funcțional;
– izolarea termică;
– izolarea împotriva zgomotului;
– protecție anticoroziva de lungă durată ;
– costuri de exploatare reduse la minimum, asigurate prin termo și hidroizolația excelentă;
– costuri de mentenanță aproape zero (construcția, exclusiv dotările interne).

04

Săli de sport | Tribune sportive | Hale metalice agricole

Oricare ar fi destinația construcției, Partner Cons Steel Frame este partenerul dvs. Proiectăm, fabricăm și construim hale din oțel pentru diverse aplicații: arene ecvestre acoperite, hangare pentru avioane sau săli de sport și agrement. Halele noastre combină structura rezistentă cu un design estetic. Puteți conta pe expertiza noastră pentru a vă oferi o soluție perfect adaptată nevoilor dvs.

 

Cerere ofertă hale metalice