Tel/fax: +40 374 069 676 Mobile: +40 747 111 120

contact@partnercons.com

Piața 1 Mai, nr. 1-2, Cluj-Napoca, Romania

Panouri termoizolante de tip sandwich de perete si de acoperis

LIVRARE DIN STOC ÎN MAXIM 24 ORE

DEPOZITE ÎN CLUJ-NAPOCA ȘI ORADEA

cere o ofertă online

Oferim spre vânzare o gamă variată de panouri sandwich termoizolante, formate din 2 straturi metalice şi un miez din vată minerală,  spumă poliuretanică, PUR sau  spumă de poliizocianurică, PIR, caracterizate prin izolaţie termică ridicată, cu o gamă extinsă de domenii de aplicabilitate: construcţii industriale, comerciale, rezidenţiale, hale şi depozite (inclusiv frigorifice), construcţii tip container şi clădiri agrozootehnice, showroom-uri auto.

Beneficii

Montaj facil

Manipularea și montajul de panouri sandwich termoizolante sunt facile, indiferent de aplicabilitatea produselor.

Durată mare de viață

Utilizare extinsă pe o perioadă de peste 50 de ani, în condiții normale de mediu și exploatare.

Produs sustenabil

Datorită proceselor tehnologice avansate, aceste panouri sandwich au un impact redus asupra mediului.

Izolație termică

Panourile sandwich termoizolante au excelente proprietăţi de izolare termică, indiferent de context.

Rezistență la foc

Panourile termoizolante cu vată minerală  bazaltică sunt caracterizate de o izolație termică ridicată, sunt certificate pentru  rezistenţă la foc până la 4 ore şi pot fi utilizate pentru o diversitate de construcții  industriale, comerciale şi rezidențiale.

panouri sandwich de acoperiș

01

Cu 3 cute

panouri sandwich cu 3 cute

Panourile sunt potrivite ca utilizare pentru orice tipuri de construcții ce necestită o bună izolare, montaj rapid. Acestea sunt adaptate noilor tendințe în materie de design arhitectural și pot îndeplini cu succes cerințele în ceea ce privește aspectul estetic. Sunt potrivite pentru acoperișuri ce au o pantă minimă de 7%.

Interior din:

– spumă PUR,
– spumă PIR,
– vată minerală bazaltică.

02

Cu 5 cute

panouri sandwich cu 5 cute

Panourile de acoperis cu 5 cute sunt potrivite ca utilizare pentru orice tipuri de construcții ce necestită o bună izolare, montaj rapid. Adaptate noilor tendințe în materie de design arhitectural pot îndeplini cu succes cerințele în ceea ce privește aspectul estetic. Sunt potrivite pentru acoperișuri ce au o pantă minima de 7%.

Interior din:

– spumă PUR,
– spumă PIR,
– vată minerală bazaltică.

03

Isoțigla

țPanoul de acoperiș ISOȚIGLĂ reprezintă maximă evoluție, în sensul estetic, al unui panou izolant destinat acoperișurilor construcțiilor civile.

Desenul în formă de țiglă sau olan, permite realizarea de acoperișuri funcționale, valoroase din punct de vedere estetic, ușoare, sigure, impermeabile și cu un montaj simplu și rapid.

Este adaptat pentru acoperișurile civile sau în sectorul industrial unde construcțiile sunt situate în zone cu cerințe urbanistice specifice.

Interior din:

– spumă PUR,
– spumă PIR,
– vată minerală bazaltică.

Fețe interioare panouri sandwich de acoperiș

standard

membrană din PVC

hârtie kraft

fibră de sticlă

carton asfaltizat

panouri sandwich de perete

01

Cu prindere ascunsă

Sunt potrivite ca utilizare pentru orice tipuri de construcții ce necestită o bună izolare, montaj rapid și nu în ultimul rand un aspect estetic. Sunt potrivite pentru fațade de clădiri industriale și de birouri, hale de producție, depozite, săli de sport, hipermarket-uri, centre de afaceri, garaje, benzinării. Sistemul de îmbinare cu canal dublu special configurat, oferă rezistență mecanică și izolație termică superioară oricărui alt produs de panou de perete similar.

Interior din:

– spumă PUR,
– spumă PIR,
– vată minerală bazaltică.

02

Cu prindere vizibilă

Sunt potrivite ca utilizare pentru orice tipuri de construcții ce necesită o bună izolare, montaj rapid și, nu în ultimul rând, un aspect estetic. Sunt potrivite pentru fațade de clădiri industriale și de birouri, hale de producție, depozite, săli de sport, hypermarket-uri, centre de afaceri, garaje, benzinării.

Interior din:

– spumă PUR,
– spumă PIR,
– vată minerală bazaltică.

Fețe interioare microprofilate

standard

microcasetat

tip LIS

micronervurat

casetat

Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea CATALOG.

Cerere ofertă panouri sandwich