English EN Romanian RO Swedish SV

+40 374 069 676

contact@partnercons.com

Piața 1 Mai, nr. 1-2, Cluj-Napoca, Romania

English EN Romanian RO Swedish SV

Panouri termoizolante de tip sandwich de perete si de acoperis

LIVRARE DIN STOC ÎN MAXIM 24 ORE

DEPOZITE ÎN CLUJ-NAPOCA ȘI ORADEA

cere o ofertă online

Oferim spre vanzare o gama variata de panouri termoizolante, formate din 2 straturi metalice şi un miez din vată minerală sau polistiren expandat, caracterizate prin izolaţie termică ridicată, cu o gamă extinsă de domenii de aplicabilitate: construcţii industriale, comerciale, rezidenţiale, hale şi depozite (inclusiv frigorifice), construcţii tip container şi clădiri agrozootehnice.

Beneficii

Montaj facil

Manipularea și montajul panourilor termoizolante sunt facile, indiferent de aplicabilitatea produselor.

Durată mare de viață

Utilizare extinsă pe o perioadă de peste 50 de ani, în condiții normale de mediu și exploatare.

Produs sustenabil

Datorită proceselor tehnologice avansate, panourile sandwich au un impact redus asupra mediului.

Izolație termică

Panourile termoizolante au excelente proprietăţi de izolare termică, indiferent de context.

Rezistență la foc

Panourile termoizolante cu vată minerală  bazaltică sunt caracterizate de o izolație termică ridicată, sunt certificate pentru  rezistenţă la foc până la 4 ore şi pot fi utilizate pentru o diversitate de construcții  industriale, comerciale şi rezidențiale.

panouri sandwich de acoperiș

01

Cu 3 cute

Panourile sunt potrivite ca utilizare pentru orice tipuri de constructii ce necestita o buna izolare, montaj rapid si nu in ultimul rand un aspect estetic. Sunt potrivite pentru acoperisuri ce au o panta minima de 7%.

Interior din:

– spumă PUR,
– spumă PIR,
– vată minerală bazaltică.

02

Cu 5 cute

Panourile de acoperis cu 5 cute sunt potrivite ca utilizare pentru orice tipuri de constructii ce necestita o buna izolare, montaj rapid si nu in ultimul rand un aspect estetic. Sunt potrivite pentru acoperisuri ce au o panta minima de 7%.

Interior din:

– spumă PUR,
– spumă PIR,
– vată minerală bazaltică.

03

Isoțigla

Panoul de acoperis ISOTIGLA reprezinta maxima evolutie, in sensul estetic, al unui panou izolant destinat acoperisurilor constructiilor civile.

Desenul in forma de tigla sau olan, permite realizarea de acoperisuri functionale, valoroase din punct de vedere estetic, usoare, sigure, impermeabile si cu un montaj simplu si rapid.

Este adaptat pentru acoperisurile civile sau in sectorul industrial unde constructiile sunt situate in zone cu cerinte urbanistice specifice.

Interior din:

– spumă PUR,
– spumă PIR,
– vată minerală bazaltică.

Fețe interioare panouri sandwich de acoperiș

standard

membrană din PVC

hârtie kraft

fibră de sticlă

carton asfaltizat

panouri sandwich de perete

01

Cu prindere ascunsă

Sunt potrivite ca utilizare pentru orice tipuri de constructii ce necestita o buna izolare, montaj rapid si nu în ultimul rand un aspect estetic. Sunt potrivite pentru fatade de cladiri industriale si de birouri, hale de productie, depozite, sali de sport, hipermarket-uri, centre de afaceri, garaje, benzinarii. Sistemul de imbinare cu canal dublu special configurat, ofera rezistenta mecanica si izolatie termica superioara oricarui alt produs de panou de perete similar.

Interior din:

– spumă PUR,
– spumă PIR,
– vată minerală bazaltică.

02

Cu prindere vizibilă

Sunt potrivite ca utilizare pentru orice tipuri de constructii ce necesita o buna izolare, montaj rapid si, nu în ultimul rand, un aspect estetic. Sunt potrivite pentru fatade de cladiri industriale si de birouri, hale de productie, depozite, sali de sport, hypermarket-uri, centre de afaceri, garaje, benzinarii.

Interior din:

– spumă PUR,
– spumă PIR,
– vată minerală bazaltică.

Fețe interioare microprofilate

standard

microcasetat

tip LIS

micronervurat

casetat

Cerere ofertă panouri sandwich